×

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Trying to get property of non-object στην hybridauth_user_identity() (γραμμή 638 του /var/www/html/sites/all/modules/hybridauth/hybridauth.pages.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object στην hybridauth_user_identity() (γραμμή 664 του /var/www/html/sites/all/modules/hybridauth/hybridauth.pages.inc).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Τα εύκολα κουπόνια από προϊόντα που χρησιμοποιείς, στα καταστήματα που εμπιστεύεσαι.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

Είναι απλό! Κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν και παίρνεις τον μοναδικό αριθμό που σου αντιστοιχεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις τον μοναδικό σου αριθμό στο ταμείο.

Γιατί είναι τα πιο εύκολα κουπόνια που δημιουργήθηκαν ποτέ;

Κάθε δυο εβδομάδες νέα κουπόνια!

Κάθε 15 ημέρες εξασφαλίζουμε τις καλύτερες προσφορές από τις αγαπημένες σου μάρκες. Ενημερώσου στο www.trustanduse.com.

Στο κατάστημα της επιλογής σου!

Επιλέγοντας το κατάστημα που σε εξυπηρετεί, αξιοποιείς τα κουπόνια προσφορών Trust & Use σε προνομιακές και αποκλειστικές προσφορές.

Κουπόνια προσφορών επώνυμων προϊόντων!

Στο Trust & Use συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες που εμπιστεύεσαι και χρησιμοποιείς από όλες τις κατηγορίες των προϊόντων.

Δε χρειάζεται να τυπώσεις τίποτα!

Δεν απαιτείται εκτύπωση αλλά ούτε δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες όπως κατέβασμα εφαρμογών, καταχώρηση τραπεζικού λογαριασμού, χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας, υποχρεωτική χρήση smartphone κ.α.

Ο μοναδικός σου αριθμός!

Μπορείς να φυλάξεις τον προσωπικό σου αριθμό στο email επιβεβαίωσης, σε ένα sms ή ακόμα και σε μια χειρόγραφη σημείωση. Ξεχνάς κωδικούς; Δώσε στο ταμείο τον αριθμό του τηλεφώνου σου και επωφελήσου του κουπονιού προσφοράς.