×

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Trying to get property of non-object στην hybridauth_user_identity() (γραμμή 638 του /var/www/html/sites/all/modules/hybridauth/hybridauth.pages.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object στην hybridauth_user_identity() (γραμμή 664 του /var/www/html/sites/all/modules/hybridauth/hybridauth.pages.inc).

Το Trust and Use είναι μία νέα και άκρως εύχρηστη πλατφόρμα, σχεδιασμένη ειδικά για τις ανάγκες σου ως σύγχρονος και ενημερωμένος καταναλωτής.

Το Trust and Use εξασφαλίζει για εσένα μοναδικές προσφορές προϊόντων που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Αποστολή μας είναι να σου εξασφαλίσουμε το μέγιστο κέρδος από τις αγορές σου, εξοικονομώντας εκατοντάδες ευρώ όλο τον χρόνο, προϊόντα που εμπιστεύεσαι καθημερινά!

Βάζουμε τέλος στα σύνθετα συστήματα κουπονιών που υπάρχουν σήμερα. Με ένα και μοναδικό αριθμό που θα δίνεις στο ταμείο θα μπορείς να επωφελείσαι άμεσα των προσφορών που εσύ έχεις επιλέξει.

Πολύ απλά και δωρεάν! Πατάς πάνω στο βελάκι πάνω δεξιά και επιλέγεις «εγγραφή».

Μπορείς να γραφτείς γρήγορα και απλά χρησιμοποιώντας τον Facebook λογαριασμό σου ή τον λογαριασμό σου στην Google (Gmail). Μπορείς ακόμη, σε περίπτωση που δεν έχεις κάτι από τα παραπάνω, να κάνεις την εγγραφή σου συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία και πατώντας «Δημιουργία νέου λογαριασμού» Θα λάβεις άμεσα στον φάκελο εισερχόμενης αλληλογραφίας σου ένα email (πρόσεξε μήπως έχει πάει στον φάκελο spam/junk) με τον κωδικό πρόσβασης (τον οποίο μπορείς να αλλάξεις αν το θελήσεις).Επιλέγεις «είσοδος», συμπληρώνεις το email σου και τον κωδικό που σου στείλαμε και είσαι μέσα!

Σε κάποιες περιπτώσεις, τα εισερχόμενα emails δεν πηγαίνουν στον φάκελο εισερχόμενης αλληλογραφίας, αλλά τοποθετούνται στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk). Έλεγξε και αυτόν τον φάκελο και αν δεν το εντοπίσεις ούτε εκεί, ενημέρωσέ μας στο support@trustanduse.com.

Κανένας λόγος ανησυχίας! Κάνε κλικ εδώ https://www.trustanduse.com/user/password, συμπλήρωσε το email με το οποίο έκανες την εγγραφή σου και πάτα «Αποστολή νέου συνθηματικού με email». Θα λάβεις τον νέο κωδικό πρόσβασής σου στο email σου. Εκτός από τα εισερχόμενα, έλεγξε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk).

Είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις τα πεδία «Εμφάνιση ονόματος», «Διεύθυνση e-mail», «Όνομα» και «Επώνυμο». Έχε υπόψιν σου ότι στόχος μας είναι να έχουμε προσφορές στα μέτρα σου, οπότε προτείνουμε να συμπληρώσεις όσα περισσότερα πεδία επιθυμείς!

Τα κουπόνια Trust&Use, εξαργυρώνονται αποκλειστικά στο κατάστημα που έχεις εσύ επιλέξει. Αν δεν επιλέξεις κατάστημα, δεν θα μπορέσεις να επωφεληθείς από τις προσφορές. Διάλεξε λοιπόν το κατάστημα που σε εξυπηρετεί και πάτησε «αποθήκευση». Τόσο απλό!

Φυσικά! Όποια στιγμή θελήσεις, απλά επίλεξε ένα διαφορετικό κατάστημα. Η επιλογή σου θα ενεργοποιηθεί μέσα σε 24-36 ώρες.

Προσοχή! Αν αλλάξεις κατάστημα επιλογής, θα μπορείς να κάνεις εξαργυρώσεις στο νέο κατάστημα από τον επόμενο δεκαπενθήμερο κύκλο του Trust&Use. Μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου, συνεχίζεις να εξαργυρώνεις στο κατάστημα που είχες επιλέξει πριν κάνεις την αλλαγή αυτή.

Π.χ. Αν είχες επιλέξει το κατάστημα της Λένορμαν στην Αθήνα και αποφάσισες να αλλάξεις κατάστημα και να επιλέξεις το κατάστημα της Γ Σεπτεμβρίου, τότε τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα εκεί από τον νέο κύκλο Trust and Use, όπου πλέον θα επισκέπτεσαι το κατάστημα Γαλαξίας στην Γ Σεπτεμβρίου για τις εξαργυρώσεις σου!

Μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου, συνεχίζεις να αξιοποιείς τα κουπόνια Trust and Use στο κατάστημα Λένορμαν παρόλο που έχεις αποθηκεύσει την αλλαγή καταστήματος.

Για να κάνεις την εξαργύρωση ακόμα πιο απλή! Έχοντας δηλώσει τον αριθμό κινητού σου τηλεφώνου θα χρησιμοποιείς αυτόν, αντί του δεκαψήφιου μοναδικού αριθμού όταν κάνεις την εξαργύρωση στο ταμείο. Και μην ανησυχείς. Ο αριθμός του κινητού σου, όπως και όλες οι πληροφορίες που καταχωρείς στο www.trustanduse.com δεν θα δημοσιευθούν πουθενά.

Αν δεν έχεις λάβει τον κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό σου, πήγαινε στις ρυθμίσεις, τηλέφωνο, επίλεξε «Διαγραφή & Επανεκκίνηση», συμπλήρωσε πάλι τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου και πάτα «επιβεβαίωση». Σε περίπτωση που και πάλι δεν λάβεις γραπτό μήνυμα στο κινητό σου με τον κωδικό επιβεβαίωσης, στείλε μας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@trustanduse.com αναφέροντας μας το θέμα που αντιμετωπίζεις και θα φροντίσουμε για την άμεση επίλυσή του!

Μπορείς να ενημερωθείς για τα κουπόνια Trust&Use στην σελίδα μας στο internet www.trustanduse.com. Αφού κάνεις την εγγραφή σου ή συνδεθείς αν έχεις ήδη γραφτεί, κάνε κλικ στο πεδίο των κουπονιών που θέλεις να δεις (π.χ. «κουπόνια Γαλαξία»). Τα κουπόνια Trust&Use τρέχουν σε κύκλους που ανανεώνονται κάθε 15 ημέρες.

Αν η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί σωστά, πιθανόν το επιλεγμένο κατάστημά σου να είναι στα υπό ένταξη καταστήματα. Αλλά μην ανησυχείς, τα κουπόνια Trust&Use θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο σύνολο των καταστημάτων που συμμετέχουν, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές του Trust&Use! Αναλυτική λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν θα βρεις στο https://www.facebook.com/trustanduse

Η πιο απλή που υπάρχει! Έχοντας γραφτεί στο www.trustanduse.com και έχοντας επιλέξει κατάστημα εξαργύρωσης, απλά ετοιμάζεσαι και πας για τα ψώνια σου! Δεν χρειάζεται να τυπώσεις τίποτα, ούτε να κατεβάσεις application στο κινητό σου, ούτε να κάνεις έρευνα από site σε site. Όταν επισκεφτείς το κατάστημα που έχεις επιλέξει για την εξαργύρωση, θα βρεις στα ράφια τα προϊόντα με την ειδική σήμανση Trust&Use. Παίρνεις τα προϊόντα που συμμετέχουν, και όταν πας στο ταμείο, δίνεις στην υπάλληλο τον μοναδικό σου αριθμό ή για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου (εφόσον τον έχεις συνδέσει στην πλατφόρμα) και παίρνεις κατευθείαν την έκπτωσή σου! Πιο απλό και εύχρηστο δεν γίνεται!

Μπορείς να εξαργυρώσεις όλα τα κουπόνια που συμμετέχουν ανά δεκαπενθήμερο, τόσες φορές, όσες αναγράφεται στο κάθε κουπόνι. Μπορείς να ενημερωθείς σχετικά στο site μας στην σελίδα των κουπονιών, όπου ο αριθμός εξαργυρώσεων αναγράφεται σε κάθε κουπόνι, αλλά και στο ράφι του καταστήματος.

Tα κουπόνια Trust&Use ισχύουν και για αγορές που γίνονται με τιμολόγιο, σε όλα τα καταστήματα Γαλαξίας, εκτός των Cash&Carry Γαλαξίας, όπου ισχύουν μόνο για αγορές με απόδειξη λιανικής.

Μπορείς να μας στείλεις email στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@trustanduse.com. Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση!